Virserums Samhällsförening

Är en förening som jobbar för att utveckla Virserum. I styrelsen sitter 7 personer. Vi arrangerar Virserums Marknad första helgen i Augusti varje år. Marknaden är ett av de största evenemangen i kommunen med runt 20000 besökare. Marknaden har anor sedan medeltiden. Föreningen driver även bioverksamhet, som finns i Virserums Kulturhus. Vi ordnar regelbundna filmvisningar.

Vi driver även Annexet, det röda huset på Strömsholmen. Vi har nyligen renoverat köksdelen med modern utrustning. Annexet är ypperlig plats för möten, barnkalas och fester. Det går utmärkt att hyra, för en modest penning.

Vill du hyra, når ni oss på tel. 076-144 23 00 eller via mail virserum.marknad@gmail.com

Hemsidan virserum.se ägs av Virserums samhällsförening. Under 2023 sker en stor uppdatering av den grafiska profilen på hemsidan. Hemsidan drivs i samarbete med Mediakompaniet. Samhällsföreningen finns även på facebook och instagram. 

Virserum är en del av Smålands Trädgård, en ekonomisk förening som vill främja medlemmars ekonomiska och ideella intresse samt marknadsföra Smålands trädgård som destination. Smålands trädgård avser i huvudsak Skirö, Nye, Stenberga, Näshult och Virserumsbygden. I dagsläget sitter en medlem från Virserums samhällsförening i Styrelsen för Smålands trädgård.

Vi hoppas att du vill vara med och stötta oss genom att betala medlemsavgiften.

Medlemsavgiften för samhällsföreningen är 100 kronor / person eller 200 kronor / familj.
Du kan betala in till vårt Bankgiro 5257-7335 eller till vårt swischnr 1235790282.
Skriv ditt namn vid betalning.

Utöver styrelsearbetet behövs flera engagerade personer!

Är du intresserad av:

Bio- Hjälpa till för att vi ska kunna fortsätta ha biovisningar.
Marknaden- Hjälpa till i förberedelser och under marknaden

Virserums Samhällsförening

Tel: 076-144 23 00
Mail: virserum.marknad@gmail.com

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår