2024-05-22

Fotbollsfest i Virserum

Över 70 lag med mer än 800 spelare, runt 100 funktionärer, lördag 25 maj är det, för andra året i rad, dags för klassfotboll på Virumsvallen i Virserum

Premiären var förra året, initiativtagare Ylva Nyberg, hon berättade då att målet var cirka 15 lag, det blev över 50. Det blev succé med uppskattningsvis 2000 personer på plats. I år har det växt till hela 73 lag, vilket innebär fullt upp för Ylva Nyberg och Virserums SGF:s klassfotbollskommitté, sammanlagt är runt 100 funktionärer engagerade under evenemanget. Klassfotboll riktar sig till barn från förskoleklass upp till årskurs 7. Det deltar mixade lag, cirka 40 % tjejer, från alla grannkommuner, men även lag från Växjö, Kalmar och Västervik kommer att delta. Så passa på att besöka fotbollsfesten 25 maj, köp en fika i kiosken och kolla på glädjen hos alla barn och ungdomar som deltar i klassfotbollen.

Foto: Lars Brolin

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår