2024-03-19

BARNEN I FOKUS

På biblioteket i Virserum håller man på att iordningställa ett nytt barnrum, det hela ska vara klart till lördag 13 april då det blir familjelördag, bland annat med ”Vilse i bokhyllan” av Teater Skata.

-Vi vill satsa lite mer på att få hit barnfamiljer, en del i detta är att vi gjort rummet, tanken är att vi ska använda det till sagostunder, men familjer som besöker kan sitta lugnt och stilla och läsa, det blir et mysigt kryp in, förklarar Marie Sandell
-Vi har även gjort om barnavdelningen i biblioteket en hel del, bland gjort mer plats så barnvagnar kan komma in, fyller Olivia Gustafsson i.
Invigning av rummet blir det lördag 13 april då det blir familjelördag på biblioteket. Teater Skata är plats medföreställningen ”Vilse i bokhyllan” som passar från 3 år, i bibliotekets studierum är det drop in workshop med Virserums Konsthall, ”Insekternas värld”, passar för åldrarna 6-10 år, det bjuds på fika och hela dagen har man en utmaning att leta vårtecken.

På bilden: Olivia & Marie i det nya barnrummet som håller på att iordningställas

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår