2024-03-19

LADDAR FÖR FLORISTTÄVLING

Sedan i höstas driver Iselin Bråten Latif sin blomsteraffär More Leafs Please på Kyrkogatan i Virserum. Idéerna och energin hos Iselin är på topp och just nu laddar hon för en floristtävling på den stora trädgårdsmässan i Karlstad 6-7 april.

-Jag vill alltid utmana mig själv och bli bättre och att vara med i den här tävlingen blir verkligen en del i det, berättar Iselin.
Det kommer bli två uppgifter som ska göras på plats, en av dom är hemlig, men den andra har hon fått lite instruktioner till.
-Den är inspirerad av Lars Lerins konstnärsskap, ledorden är grön, natur och hållbarhet, jag funderar mycket och har en vän som har ordnat en stubbe att utgå ifrån, det kommer bli tufft i tävlingen, det är många som är duktiga och en del av dom är florister som jag ser upp till.

BLOMSTERBODAR

Förutom floristtävlingen och att våren är på ingång så har Iselin fullt upp. Tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan har hon hantverkscafé i butiken, ett evenemang som hon kallar ”blommor och mingel” bland mycket annat.
-Sedan funderar jag på att ha blomsterbodar i Mörlunda och Virserum, dit folk kan åka när de vill, lite swish and grab.
Om du vill veta hur det går för Iselin i tävlingen eller vad annat hon har på gång så finns hon både på Instagram och Facebook, men det funkar lika att titta in på Kyrkogatan och ta en fika i cafédelen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår