• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2021-02-18

Nya Järnboden öppnar upp

Sedan mitten av oktober driver Jacop Ståhlgren tidigare Bygg & Handel i Virserum under namnet Virserums Järn och Byggprodukter AB. I december köpte han Nya Järnboden i centrum och 2 mars är det dags för nyöppning av butiken som har en lång historia. -Jättekul att kunna öppna upp Järnboden igen, jag minns när jag var liten och tittade på skridskor i butiken

Jacop berättar att det var full rulle redan direkt vid första ”övertagandet” och det har inte blivit mindre efter att köpet av Järnboden blev klart.
–Det finns att göra, men det är roligt. Jag började fundera på Järnboden i somras när den var till salu, det blir ett perfekt komplement till Bolistbutiken. Håller man på och bygger, behöver en dörr eller något liknande, då åker man till Bolist, om du behöver något till garaget, bilen, något metallrelaterat, hushållsartiklar, trendiga grejer, typ Ernst, då åker man till Järnboden.
Det finns också planer om att utöka sortimentet.
–Förhoppningen är att kunna ha fritidsartiklar, exempelvis skidutrustning, cyklar med tillbehör, enklare skridskor och klubbor, väcka liv i lite i hur det var förr i tiden, till och med innan jag föddes, säger Jacop med ett skratt.
Han har anställt en person som ska jobba i Järnboden och det kommer vara ”vanliga” öppettider måndag till fredag och även vara öppet på lördagar. Är du nyfiken att återigen titta in i Nya Järnboden är du välkommen måndag 2 mars.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår