• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2021-02-18

Nytt i butiken

RingUp/Dackebygdens Elektronik i Virserum gör en storsatsning med senaste nytt när det gäller butiksinredning, dessutom nytt golv. Det blir stilrent, snyggt och modernt med ljusa träslag, vit inredning, stor tv-vägg och en ljudvägg.

–Jag har tänkt göra det många gånger genom åren. Att det blev just nu är att jag sett hur andra butiker i Virserum har fått nya ägare som vill satsa och att jag också vill vara en del av ett levande Virserum, visa att man tror på orten, säger Vd:n André Bjälefors som tog över butiken 1997. En annan aspekt är hur det varit för företaget senaste året under pandemin.
-Det har blivit mindre ”utejobb”, men däremot har det ökat i butiken, människor vet att vi finns här för dem, vill hjälpa och hitta lösningar kring allt inom hemelektronik, ett exempel är att vi har komplett mobiltelefonservice, något som uppskattas av kunderna.
När det gäller arbetet som ska göras i butiken så blir det lokala företag som André anlitar.
–Det känns bra att ha lokala leverantörer, Smålandsinredningar i Järnforsen levererar inredningen och det gör de i samarbete med Smålands Kontorsmöbler. Golvet fixar Virserums Golvservice. Det har pratats mycket sista året om att stötta det lokala, något som är viktigt att alla tänker på för att ha en levande landsbygd.
André berättar att tidsplanen ser ut att hålla med leverans av inredning 22 februari.
–Lördag 27 februari kommer det bli lite extra, vi kommer bjuda på något ätbart utomhus, då vi bara får vara 8 personer i butiken samtidigt, det blir också lite extra erbjudanden och så kan man givetvis kolla i den nya, fräscha butiken, avslutar André Bjälefors.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår