• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2020-10-22

Godkänd bilverkstad

Nyligen fick Christer Jonsson besked om att hans företag Christers Bilmekk nu är en ”Godkänd Bilverkstad”. En titel som understryker att du som kund än mer kan känna pålitlighet, tydlighet och säkerhet när du lämnar din bil.

-Det är ingen jättestor skillnad mot hur jag jobbat tidigare utan mest ett kvitto på att jag jobbat på rätt sätt i alla år, mycket handlar om att ha ordning och reda. För kunden är det ju också viktigt att man kan lita på den man lämnar bilen till och det är ju inte vem som helst som blir ”Godkänd Bilverkstad”, förklarar Christer.
Godkänd Bilverkstad är en standard för alla Sveriges verkstäder. Christer tillhör Autoexperten men det är inte dem som kan godkänna en verkstad utan det görs av en tredje oberoende part i detta fall, Kontrollerad Bilverkstad som är bilbranschens kontrollföretag.
-Hela processen började med att de kom och gjorde två stickkontroller helt obokat, sedan blev det som ett slutprov där de var och kollade precis allt.
Annars börjar nu en hektisk period för Christer med däckbyte och många sena kvällar. Förutom det uppenbara, däckbyte, så erbjuder han däckhotell och även försäljning av däck och fälgar, den 20 och 21 november har han också däckhelg.

Tre punkter som ingår i Godkänd Bilverkstad

  • Pålitlighet: Bygger på god service och kompetens i att utföra arbetet. Vi följer de lagar, regler och rekommendationer som råder inom branschen.

  • Tydlighet: Vi informerar alltid om vad som ingår i priset och går igenom arbetet som utförts. Du får alltid ett fysiskt eller digitalt nyckelkvitto.

  • Säkerhet: Vi har tydliga rutiner och försäkringar för din bil. Vi främjar en hälsosam arbetsplats och tar ansvar för vår miljöpåverkan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår