• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2020-10-01

Dags för bullar

Du kommer väl ihåg Kanelbullens Dag nu på söndag 4 oktober. Det äringen risk för Pia och Kepler på Centralkonditoriet att de glömmer, det blir mycket extra bullbak och med stor fördel ringer man och förbeställer hos dem.

-Det finns många temadagar under året, vi har en almanacka där vi kollar vad som är på gång och så lyfter vi upp det i vår verksamhet, berättar Pia.
Pia förklarar att efter kanelbullarna blir det i oktober ”Räkmackans dag” den 14:e och ”chokladmuffinsens dag” den 18:e. I slutet av oktober är det också Alla helgons dag.
-Då blir det extra bakelser och tårtor, orangea och med pumpa.
I november är det så dags för ”Smörgåstårtans dag”.
-Det kanske inte är alla som vet, men vi tar emot beställningar på smörgåstårtor om man ska ha kalas eller någon annan träff, säger Pia.
Centrakonditoriet har funnits på Björkmossavägen sedan 1977 men det är inte bara där i Virserum som man kan få tag i deras godsaker.
-Vi har ett samarbete med Krysset vilket är jättebra, framförallt har de ju jättebra öppettider så det går att köpa våra saker nästan när som helst, avslutar Pia.


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår