• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2020-04-25

Webbsänd invigning

Nu är de nyrenoverade lokalerna hos Virserums Sparbank redo att öppnas för alla kunder. Startskottet går den 27 april och blir lite annorlunda än vad som var tänkt.

Med anledning av de förutsättningarna som råder blir invigningen av Virserums Sparbanks nyrenoverade lokaler lite annorlunda än vad som var tänkt. Livesändningarna börjar ju dugga tätt från alla möjliga evenamang och därför har man valt att göra allt så festligt som det går under givna restriktioner och det sänds via bankens kanaler på facebook och instagram. Då får alla intresserade möjlig

het att se när bandet klipps, lyssna på invigningstal och se hur de har lyckats med renoveringen. nya Tidningen kommer också att finnas på plats för att ge ett bildreportage i nästa nummer, för de som inte har möjlighet att följa sändningarna. Det är ju också möjigt att kolla in sändningen i efterhand. Invigningen är kl. 12.00 och sändningarna går igång strax innan.

Foto: Oskar Omne

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår