• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2019-09-29

Redo för premiär

Sista åren har Virserums hockey etablerat sig som ett topplag i trean och i våras blev man precis snuvade av Trelleborg om en plats i division 2. Sedan dess har hela 14 nya spelare tillkommit och medelåldern har sjunkit med flera år. -Det känns jättekul, vi har ett ungt lag med en oerhörd speed, plötsligt är jag nästan äldst, säger 28-årige Simon Dahl som gör sin fjärde säsong i VSGF och som ”öste” in poäng förra året.

Det har kommit in 14 spelare, men några har också försvunnit.
-Men vi ligger på klart plus, vi har fått en bredare trupp och är mycket folk på träningarna, det är ett väldigt ungt lag som vi hoppas kunna bygga vidare på, berättar Christian Höglander i klubbens hockeysektion.
En av de nya är 20-årige vänsterforwarden Carl Andrae.
-Jag är född och uppvuxen i Västervik, gick sedan hockeygymnasiet i Oskarshamn, nu senast har jag spelat i Mölndal. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra inför säsongen, Västervik i allsvenskan är lite för högt, sedan fick jag ett samtal från Virserum som jag hade lite koll på, det kändes bra direkt, vi är ett härligt gäng och det kommer bli en kul säsong.
Träningsmatcherna har gått jättebra och snart är det dags för premiär och direkt blir det ett hett derby mot Åseda på hemmarinken.

På bilden är13 av de 14 nya spelarna.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår