• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2019-05-29

Festlig sommaravslutning

Det blev en riktigt festlig sommaravslutning för Munskänkarna i Virserum. Över 60 personer samlades vid Virserums Station och åkte sedan Smalspåret till Hultanäs.

Munskänkarnas ambition är att erbjuda trevliga och lärorika provningar samt olika utbildningar.
-Munskänkarna finns över hela Sverige, i Virserum har vi funnits i 12 år. Vi är 70 medlemmar, har cirka 8 provningar per år där vi provar sex olika viner och äter en god middag, det är ett trevligt sätt att umgås och träffa olika människor, berättar ordföranden Jan -Olof Svensson.

Vid de "vanliga träffarna" brukar det vara runt 30 stycken som deltar, men vid avslutningen i lördags var det över 60 som var med.
-Vi körde också förra året, åkte Smalspåret, stannade vid sjöarna och hade vinprovning, men då var det många som inte kom med. Tills i år hade det kopplats på en vagn till och så åkte vi till Hultanäsgården och hade provningen, men det var faktiskt ändå inte alla som fick plats.

Det började med snittar och något gott att dricka vid stationshuset i Virserum innan det bar av till Hultanäs, temat för hela kvällen var Sydafrikanska viner.
-Det var verkligen en trevlig kväll och ett stort tack till Smalspårsföreningen som vi gjorde evenemanget med.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår