• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2019-03-28

Levererar till hela Sverige

För 17 år sedan bestämde sig Frank Axelsson och Anders Johansson för att starta upp Sport & Fritidsgrossisten i Virserum. De båda hade mångårig erfarenhet av arbete inom området och satsningen visade sig vara väldigt lyckad.

-Sedan starten har vi vuxit enormt mycket, exempelvis var vår första katalog på 30-35 sidor nu är den på runt 230 sidor.
När de två satte igång hade cirka 500 produkter och hyrde en liten lokal av kommunen. 2006 flyttade de till den större lokalen på Kyrkogatan, de har även köpt grannfastigheten då de blivit för trångbodda. Nu har företaget sex anställda, erbjuder över 2000 produkter och har ett lager på cirka 5500 kvadratmeter.-Vi har avtal med cirka 70 kommuner runt om i Sverige, men bland våra kunder finns även försvarsmakten, kriminalvården och sjukhus, vi säljer inte till privatpersoner. Vi har alltifrån bollar till styrketräningsmaskiner, vi brukar säga att vi är kompletta när det gäller vad idrottsläraren i skolan behöver.
De säljer mycket genom sin katalog, men har även en stor webshop. Även om inte företaget har kunderna i närområdet så ger de mycket tillbaka till orten.
-Vi stödjer det lokala föreningslivet på olika sätt, det kan vara hockey, alpint, lions, samhällsföreningen eller något annat, på det sättet bidrar vi till ett levande Virserum.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår