• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2019-01-29

Han har det mesta

Den 1 mars 2009 startade Fredrick Andersson upp Byggvab i Virserum. Snart 10 år senare driver Fredrick företaget vidare och har en imponerande butik och ett stort lager med ett väldigt brett utbud på Fabriksgatan 8 i Virserum.

-Jag jobbade på Flexpro/Wavin som låg i samma byggnad som jag nu är i. Jag var innesäljare och hade också hand om inköp inom området vatten och avlopp.
2008 fick Fredrick veta att företaget skulle dra ned lite på verksamheten.
-Jag ville vara kvar i Virserum och bestämde mig för att starta eget under namnet Byggvab.
Han började med produkter inom vatten och avlopp, men han sålde även djurfoder.
-Efter cirka ett år blev jag återförsäljare åt Swedol vilket var en riktig lyckoträff. Det är ju en jättestor riksstäckande kedja som jobbar mot
Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.
Det är mest företsgkunder som Fredrick har.
-Det är olika entreprenörer, exempelvis skogsåkare och grävmaskinister. Jag säljer mycket olja, men området hydraulik är störst och det växer hela tiden.

MYCKET FÖR PRIVATPERSONER

Men hos Byggvab finns det även ett jättestort sortiment för privatpersoner, exempelvis djurfoder, fågelmat, jord, gödsel, bekämpningsmedel, rengöringsprodukter, arbetskläder och skor.
-Jag tror det är många som inte ved vad jag erbjuder, men alla är välkomna in, jag har öppet måndag till fredag 9.30-17.30
-För de som har svårt att ta sig hit kör jag redan nu ut varor åt en del äldre, så det går också bra att slå en signal så får man sina grejer hemkört, avslutar 10-årsjubilerande Fredrick Andersson.Fredrick arbetar med en hydraulslang

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår