• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2019-01-11

Hockeyfest på gång

Snart är det dags för årets stora hockeyfest i Virserum med fri entré för alla besökare. Fredag 18 januari 19.00 släpps pucken i Modig Hallen, för motståndet står IK Guts från Norrköping

Det är fri entré för alla då ett stort antal sponsorer betalar en summa per åskådare. Förutom hockeymatchen blir det godisregn för barnen, sponsorträff för alla företag där kommunalrådet Lars Rosander kommer prata, även IK Oskarshamns Sportchef Martin Åkerberg är på plats och pratar samspel mellan företag och föreningsliv. Olika företag kommer visa upp sina produkter utanför ishallen, Stens Chark hjälper till att grilla. En nybyggd läktarsektion för de med rullstol eller permobil har färdigställts. Det blir också invigning av en nybyggd bar där 18-årsgräns gäller.
För att så många som möjligt ska kunna vara med på festen anordnas bussar till och från matchen. Den ena utgår ifrån Oskarshamn och stannar ibland annat Målilla, den andra startar i Vimmerby och gör även ett stopp i Hultsfred. Det krävs förbokning av buss och ett visst antal för att bussarna ska gå.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår