• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2018-10-26

Mycket teater på gång

Närmaste veckorna så finns det stora möjligheter att se teater i Virserum med omnejd. Både Riksteatern Hultsfred och den lokala teaterföreningen Blanda & Ge bjuder in till föreställningar.

Fredag 26 oktober finns det möjlighet att välja mellan två olika, men kanske du var på Teaterpub i lördags då Blanda & Ge bjuder in till skrattfest vid två tillfällen. Föreningens föreställningar brukar vara mycket uppskattade och locka till många skratt. Den här gången i form av Teaterpub med blandade nummer och sketcher i Berns Salong på Bolaget i Virserum.

Den 26 oktober kan man också bege sig till Bösebo Missionshus där Panikteatern från Uppsala ger föreställningen ”Två systrar och en begravning”. Ett familjedrama om drömmar och förhoppningar i katastrofal kollision. Komik, dramatik, och en rejäl dos musik i en historia att identifiera sig med, att känna igen. Ja, om inte hos sig själv så i alla fall hos grannens. Panikteatern är en fri grupp som 2014 fyllde 40 år.
Panikteatern spelar teater för barn och vuxna på turné såväl som på den egna scenen Den Lilla Teatern i Uppsala och nu kommer de alltså till Bösebo.

Den 10 november är det dags för Riksteatern Hultsfred att ordna föreställning i Berns Salong på Bolaget i Virserum. Teatern heter ”Säg Algots det räcker” och det är Humor Musik & Allvar - produktion som står bakom föreställningen. Du kommer bli lotsad genom 50- och 60-talens glittrande nostalgiminnen och ett pärlband av slagdängor. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår