• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2018-10-15

Bio på gång

Fram till jul finns det många tillfällen att gå på bio i Ordenshuset och den 29 oktober bjuder Virserums Sparbank på höstlovsbio.

När banken bjuder in till biokväll i höstmörkret är det filmen "Halvdan Viking" som visas. SF Bio har satt åldern till 7 år på filmen vilket innebär att även barn under 7 år får tillträde i sällskap av vuxen, att ha med sig en vuxen är för övrigt något som samtliga barn bör ha denna kväll. Förutom entré så bjuds det på läsk och popcorn. Antalet platser är givetvis begränsat så först till kvarn gäller, anmälan görs till banken@virserumssparbank.se

Men redan kvällen innan är det möjlighet till skratt i biosalongen i Virserum, då "Lyrro, Ut & Invandrarna" av Peter Dalle visas. I rollerna ser vi bland annat Björn Gustafsson, Suzanne Reuter och Ulla Skoog. I november fortsätter det sedan med "Mamma Mia! Here we go again", "The Girl in the Spider´s Web" med karaktären Lisbeth Salander i huvudrollen. Det blir också "Bohemian Rhapsody" om musikgruppen Queen, fantasifilmen "Who will change the future?" och sedan är det dags för skratt igen den 1 december då filmen Sune vs Sune visas.


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår