• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2022-06-30

Antikrundan till Virserum

Runt 1,5 miljoner brukar titta på SVTs populära program Antikrundan. Lördag 27 augusti har du möjlighet att få vara med i programmet då Antikrundan kommer till Bolagsområdet.

- Det är jättekul att bli synliggjorda, väldigt positivt, spännande att se hur det påverkar oss och Virserum som besöksmål efter att de varit här, säger Carolina Jonsson, chef på Virserums Konsthall och även lite samordnare inför besöket.
-De tar ju vårt hus i besittning, inspelningar sker uppe i vår stora hall, även lite utanför, vi har ordinarie verksamheten stängd några dagar, vi ska plocka undan och sedan fram våra grejer igen. SVT kommer med cirka 60 personer i sitt team, men de kommer bara dagen innan och riggar, för dem är det bara en dag på jobbet, för oss är det något unikt.
Carolina berättar att de SVT varit och kollat runt på Konsthallen, men även på hela Bolagsområdet, också att det kommer bli lite små reportage om vad som finns i området.
-Vad jag har hört att det blev just Virserum var lite att de var nyfikna på konsthallen men också på Virserums fantastiska historia med möbelindudstrin.
-Virserum är fantastiskt på många sätt och vis, det finns så många eldsjälar som brinner för orten och gör saker möjliga.
Tror du att du har någon skatt hemma så är det bara att bege sig till Bolagsområdet 27 augusti, men redan nu kan du skicka in bilder på stora otympliga föremål som du önskar få värderade. Vem vet, kanske du får hembesök av en antikexpert. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår