• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2022-06-30

Saker att göra i Virserum

Här är lite tips på aktiviteter du kan göra i Virserum i sommar.

AKTIVITETSPARK
Jättefint belägen vid Virserumssjön, något för alla åldrar.
BOULE
Vill du veta mer om hur man spelar boule gå in på www.svenskboule.se/UngBoule/Borjaspela/
UTEGYM
Träna när du vill
LEKPARK
Perfekt sysselsättning för de minsta


PADEL
I Virserum finns en utomhusbana som drivs av Virserums Padel & Tennisklubb.

TENNIS
De klassiska ”grusbanorna” försvinner alltmer men i Virserum har du möjlighet spela tennis. Banan sköts av Virserums Padel & Tennisklubb.

BADPLATS

Kaffeberget är en härlig badplats där det finns omklädningsrum, WC och bryggor. Det är en kommunal badplats och sköts av kultur- och fritidsförvaltningen i Hultsfreds kommun.

BADHUS
En liten badanläggning med en uppvärmd bassäng i storleken 12,5 x 6 meter. Öppet onsdagar i sommar

ORIENTERING VID DACKESTUPET
Hjorten SK håller i Naturpasset. Nils Safari: Leta kontroller eller djur och var med och tävla om fina priser

MOUNTAINBIKE
Anläggningen Dackestupet erbjuder ett antal mountainbikerundor. Hjortens CC är drivande för att hålla cykellederna igång. Lederna finns i olika svårighetsgrader, så det är bara att välja efter sin egen förmåga. Alla som vill testa är välkomna till Dackestupet och prova, det är så att säga fritt fram att cykla på de utmärkta lederna. Skyltar finns uppsatta så det går att få en överblick över området och var lederna sträcker sig.

VANDRING

Packa ryggsäcken, ta på dig ”bra skor” och ge dig ut på vandring. Vandringslederna runt Virserumssjön och Hjortensjön är nyligen upprustade.

ÄDELFISKE
Strax utanför Virserum ligger Lysegöl, ett populärt fiskevatten som lockar långväga fiskare mycket tack vare att här finns Regnbågslax, alltifrån 0,7kg upp till 6-8 kg som kan förekomma. Fiskekort köper du på Gulf i Virserum eller digitalt på www.ifiske.se. Det är Virserums Sportfiskeklubb som är ansvariga för fisket, mer information hittar du på www.virserumssfk.nu

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår