• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2022-05-23

Salong med brett utbud

I början av april öppnades det upp en ny frisörsalong på Storgatan i Virserum. Bakom salongen står Selma Kiedrowicz och hon erbjuder mycket mer än bara klippning.

–Jag är inte som andra och det är det bästa enligt mina kunder, jag gör inte bara klippning och slingor, jag har även laserteknik, det kan vara hårborttagning, hudvård som acne och ojämn hud. Här kan du också få massage och göra hål i öronen, jag har ett lite speciellt utbud, förklarar Selma.
–Det är jätteroligt med en salong som har allt möjligt i en ort som Virserum, fyller kunden Malvina Lövqvist i.

TOG STEGET
Selma har jobbat som frisör sedan 2006 runt om i Sverige, både som egen företagare och anställd, sedan 2016 är hon bosatt i Virserum, innan hon nu startade eget var hon anställd på en salong i Vetlanda.
–Jag funderade länge innan jag startade, ska jag, ska jag inte, men min man var väldigt stöttande så till slut blev det verklighet. Första tiden har varit fantastisk med jättebra gensvar från kunder.

KUNDAKTIVITETER
Selma berättar att under juni kommer hon ha olika tävlingar bland kunderna där de kan vinna fina priser, sedan är det ju också skolavslutningar och studenter på tur.
–Det har redan bokats lite uppsättningar, jag har även en beställning till ett bröllop, att göra uppsättningar och styling är jättekul så det får man mer än gärna höra av sig om, avslutar Selma Kiedrowicz.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår