• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2022-04-12

Nominerad till Företagargalan

Den 12 maj är det dags för företagargalan i Hultsfreds kommun. I kategorin "Årets Nyföretagare" är Jakop Ståhlgren och hans Virserums Järn och Byggprodukter nominerade.

"Utmärkelsen vill uppmuntra till nyföretagande i Hultsfreds kommun. Stipendiaten ska uppvisa god entreprenörsanda."

1.Hur uppkom idén till företaget?
 Jag har ju jobbat i Bygg och Handels butik i 12 år och att driva företaget är något som jag har drömt om i många år. Det är en bransch som jag har varit i under nästan hela mitt liv och så kom tillfället att ta över. Det var en vision från början och nu föll pusselbiten på plats. När sedan Järnboden blev till salu började jag fundera att det skulle vara ett perfekt komplement till Bolistbutiken. Det kändes verkligen kul att kunna öppna upp Järnboden igen, med den historia som butiken har, jag minns själv när jag var liten och tittade på skridskor i butiken.

2.När startades företaget?
Den 12 oktober 2020.

3.Vad erbjuder företaget?
Håller man på och bygger, behöver en dörr eller något liknande, då åker man till Bolist, om du behöver något till garaget, bilen, något metallrelaterat, hushållsartiklar, trendiga grejer, typ Ernst, då åker man till Järnboden. Det jag inte har i Järnboden har jag på Bolist, så vi har ett brett artikelregister.

4.Vad är det bästa med att ha eget?
Man kan göra sin grej, har man idéer hur man vill utveckla verksamheten så är det bara och göra det.

5.Hur känns det vara nominerad?
Fantastiskt kul att få uppskattning när man satsar på att bibehålla servicen påen mindre ort

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår