• Annons:
  • Annons:
  • Annons:
  • Annons:

2021-10-27

Tage och Monica

På kvällen, fredag 12 november, kan du slå dig ned i mysiga Berns Salong på Bolagsområdet i Virserum och njuta av nostalgi och musik.

Regionteatern Blekinge Kronoberg bjuder på ”Tage och Monica”, ett poetiskt sångspel, man får minnas, nynna med och får vara tillsammans. Föreställningen fick ett fantastiskt mottagande när den spelades hösten 2019 inom ramen för Regionteaterns caféteaterserie ”Vi hyllar…”. Nu ges den i en ny omarbetad version och i ny regi av Saskia Husberg. Det utlova en magisk kväll med livemusik, en pianist, Hanna Elwe som Monica och Björn Johansson Boklund som Tage. Monica Zetterlund och Tage Danielsson är två av det svenska folkhemmets allra stoltaste ikoner, vänner, kollegor och sammansvurna. Hon ger hans tankar röst, hans texter liv. Politiska pamfletter förvandlas till sensuella smekningar, släpande fraser och sofistikerade tolkningar. Hon, ett lingonris som satts i cocktailglas. Han, en allvarlig humanist, poet och stadig fura. Det är upplagt för en härlig upplevelse i Bern Salong. Arrangör är Riksteatern i Hultsfred.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår